Читај ми!

Николић позива на опрез

Шеф стручног штаба новосађана, Марко Николић, рекао је пред реванш са Ховедом да посао још увек није завршен и да је неопходна максимална озбиљност у реваншу. Николићу смета мишљење да се Војводина већ пласиралс у следеће коло.

Тренер Војводине Марко Николић рекао је да, и поред доброг резултата из првог меча, његову екипу у реванш утакмици против мађарског Хонведа очекује тежак задатак.

"Мало ми се не допада амбијент који је створен након прве утакмице у Новом Саду у смислу да сви очекују некакав лаган пролаз Војводине у наредно коло. У клубу смо подигли мобилност на максимални ниво", рекао је Николић за сајт клуба.

Фудбалери Војводине су у првој утакмици другог кола квалификација за Лигу Европе прошле недеље на свом терену победили Хонвед са 2:0, а реванш утакмца се игра на стадиону Јожеф Божик у четвртак у 20:30.

"Играчи су апсолутно свесни тежине задатка који нас у реваншу очекује и мислим да горе од жеље да се потврде и у Будимпешти и покажу да оно што су показали на Карађорђу није био сплет срећних околности, већ једног озбиљног рада и односа", навео је Николић.

Николић је рекао да сви у клубу желе да навијачима омогуће да гледају најмање шест утакмица у Европи.

"Самопоуздања имамо, добро смо припремљени и жарко желимо да нашим навијачима омогућимо најмање шест утакмица у Европи. Свесни смо тежине задатка који нас очекује, али смо због свих наведених разлога оптимисти", изјавио је тренер Војводине.

Он је додао и да су сви играчи у комбинацији за састав осим Настића који је кажњен утакмицом неиграња и Наемекеа Ађуруа којем и поред уредног и на време поднетог захтева, мађарске власти нису одобриле визу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије