Читај ми!

Иванов: Драговић "закочио" трансфер

Александар Драговић је одбио понуду да напусти Базел, због чега нисам потписао са Базелом, каже Иван Иванов. Немам времена да чекам да Драговић оде, на располагању сам за реванш против Ширака, поручује Бугарин.

Фудбалер Партизана Иван Иванов изјавио је вечерас да није прешао у швајцарски Базел јер фудбалер тог клуба Александар Драговић, кога је он требало да замени, није напустио тај тим.

"Четири-пет дана пред прву утакмицу са јерменским Шираком је дошла понуда. Отишао сам код (спортског директора Алберта) Нађа и рекао му да хоћу да идем и замолио да не играм бар ту прву утакмицу. Десила се ружна ситуација, али Партизан ме је после пустио и прихватио понуду. У Базелу су очекивали да Драговић оде и да ја будем његова замена, али је он одбио понуду и то је то", рекао је Иванов новинарима.

На отвореном тренингу на стадиону Партизана, Иванов је додао да су му у Базелу рекли да не могу да га ангажују док не продају Драговића, па им је он одговорио да не може да чека.

Иванов је додао да је његова жеља била да оде на Запад и да је мислио да је Базел прави клуб за њега.

Он је такође захвалио навијачима Партизана на подршци и додао да нико није био љут на њега због тога што није играо у Јерменији, као и да тренер може да рачуна на њега за реванш утакмицу коју Партизан игра у среду против Ширака у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 08. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије