Читај ми!

"Ђаволи" неће добити Роналда

Жозе Мурињо изјавио да не постоји могућност да се Кристијано Роналдо врати у редове Манчестер јунајтеда, иако воли тај клуб и Премијер лигу. Карло Анчелоти потврдио да Португалац остаје у "краљевском клубу".

Тренер фудбалера Челсија Жозе Мурињо рекао је данас да Манчестер јунајтед неће успети да врати Кристијана Роналда на Олд Трафорд. Мурињо је претходне три године био тренер Реал Мадрида, где је сарађивао са нападачем Кристијаном Роналдом, а овога лета вратио се на клупу Челсија.

Португалски тренер верује да његов бивши клуб неће продати Роналда, без обзира бројне понуде.

"Оно што знам о Реал Мадриду - то је богат клуб и не мора да продаје играче. То је толико богат клуб да може да 'поједе' сваку понуду коју добије за Роналда", рекао је Мурињо, пренели су британски медији.

"Знам да Роналдо воли Манчестер јунајтед и знам да воли Премијер лигу, али мислим да ће остати у Реалу. Имам такав осећај", додао је он.

Роналдо је 2009. године за 80 милиона фунти из Јунајтеда прешао у Реал. Његов уговор са "краљевским" клубом истиче 2015. године. Нови тренер Реала Карло Анчелоти рекао је да клуб неће продати Португалца.

"Он је веома важан играч и желим да остане у клубу. Роналдо је феноменалан играч, велики професионалац. Није мој посао да се бавим његовим новим уговором, али мислим да то неће бити проблем", рекао је Анчелоти.

Роналдо је до сада одиграо 199 утакмица за Реал Мадрид и постигао 201 гол. Са клубом је освојио шампионску титулу у Примери, Куп краља и Суперкуп Шпаније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара