Читај ми!

Виланова: Ту сам, у близини...

После пет година које сам провео као део тима са којим сам остварио снове, време је да се суочим са променама у приватном животу, каже Тито Виланова у писму. Али, остаћу у близини, на неким другим задацима.

Бивши тренер Барселоне Тито Виланова пожелео је много успеха његовом наследнику, и захвалио се свима који су били уз њега током борбе сa раком грла.

"После пет дивних година које сам провео као део тима са којим сам остварио своје снове, време је да се суочим са променама у мом приватном животу, како бих сву енергију фокусирао на наставак борбе са болешћу која ми је дијагностикована пре годину и по дана", написао је Виланова у писму које је објављено на сајту клуба.

Виланова је рекао да су му лекари поручили да уз третмане којима ће бити подвргнут не би могао да пружи сто одсто могућности на клупи Барселоне.

"Али ја ћу остати у близини и наставићу да радим у клубу који волим на неким другим задацима. Није лако напустити тако посебну групу људи, играча, особља и пријатеља са којима сам поделио толико незаборавних доживљаја", каже Виланова.

Бивши тренер шампиона Шпаније захвалио се на подршци председнику Сандру Роселу, спортском директору Андонију Зубизарети и навијачима.

"Вечно сам захвалан за све што сте ми пружили. Људски и фудбалски квалитети овог тима могу да превазиђу све препреке и убеђен сам да ће моћи да се суоче са свим изазовима у новој сезони", навео је он.

"Сада када више нисам тренер Барселоне, надам се да ћу уживати у миру и приватности што је мени и мојој породици потребно у овом тренутку. Не могу да завршим ово писмо, а да не пожелим и пуно успеха новом тренеру најбољег тима на свету. Хвала вам пуно свима", написао је на крају писма Виланова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара