Читај ми!

Хајнкес неће на Камп Ноу

Већ су почеле лицитације ко ће да наследи Тита Виланову на кормилу моћне Барселоне. Јуп Хајнкес, освајач историјске трипле круне са Баварцима, негирао је могућност да преузме Каталонце.

Немачки тренер Јуп Хајнкес одбио је данас могућност да преузме Барселону, уместо Тита Виланове који је због болести у петак саопштио да напушта кормило тог клуба.

Хајнкес, који је прошле сезоне довео Бајерн до историјске трипле круне - Лиге шамнпиона, Бундеслиге и Купа немачке, да би потом најавио одлазак у пензију, рекао је да је "немогуће од њега очекивати да се поново активира".

"Мислим да је немогуће очекивати да преузмем неки други клуб после ангажмана у Бајерну. Сада ми је време потпуно испуњено - имам своје хобије, бавим се рекреативно спортом, гајим башту и имам кућне љубимце", рекао је 68. годишњи Хајнкес.

Одласком 44. годишњег Виланове са клупе Барселоне ради наставка лечења рака пљувачних жлезда, на листи кандидата за његовог заменика један од фаворита био је и Хајнкес.

Потенцијалну понуду одбио је и холандски стручњак Роналд Куман.

"Бринем се пре свега за Виланову и то ме сада окупира. Уопште не размишљам о могућности да ја преузмем улогу тренера", рекао је 50. годишњи Куман.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара