Читај ми!

Џерард веран Ливерпулу

Стивен Џерард продужио уговор са Ливерпулом, према којем ће на Енфилду остати (готово сигурно) до краја каријере. Ово је фантастично за све - за Стивена, клуб, навијаче, изјавио генерални директор Ливерпула Ијан Ајра.

Капитен Ливерпула Стивен Џерард продужио је данас уговор с тим клубом.

"Ово је велики дан за мене... То је сјајна вест", рекао је Џерард за сајт Ливерпула.

Он је рекао да му је драго што је уговор продужен пре почетка сезоне.

"Ово значи да клуб мисли на мене и да ме жели. Драго ми је што је све договорено и што се догодило у право време пред почетак сезоне, тако да сад могу да се усредсредим на игру", рекао је Џерард.

На сајту Ливерпула није наведено на који рок је Џерард продужио уговор са клубом, али је раније данас Скај спот јавио да ће капитен "црвених" потписати нови двогодишњи уговор.

Џерард је за први тим Ливерпула дебитовао 1998. године и одиграо 630 утакмица, постигавши 159 голова што је Ливерпулу помогло да освоји трофеје, међу којима су, Лига шампина, ФА куп, Куп Уефа и Лига куп.

"Ово је фантастично за све - за Стивена, клуб, навијаче. Он је био и јесте велики део фудбалског клуба Ливерпул. Посебно у данашње време, врло је тешко наћи играча који је целу каријеру провео у једном клубу", рекао је генерални директор Ливерпула Ијан Ајра.

"Задовољство нам је што смо данас продужили уговор и то ће га задржати овде до краја каријере", рекао је Ајра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије