Читај ми!

Милан нема новца за Љајића

Адријано Галијани потврдио да је Милан веома заинтересован за довођење Адема Љајића, али да је у овом тренутку то немогуће због недостатка новца. Планове пореметио Робињо, који остаје на Сан Сиру.

Потпредседник италијанског Милана Адријано Галијани рекао је данас да су росонери одустали од довођење Адема Љајића из Фиорентине, пошто тренутно немају новац којим би финансирали тај трансфер.

Миланов план био је да прода Бразилца Робиња екипи Сантоса и да од тог новца доведе српског интернационалца Љајића.

Трансфер Робиња, међутим, није реализован, тако ће Љајић, бар за сада, остати само жеља управе росонера.

"Долазак Љајића сада није изводљив. Тачно је да је хтео у Милан, да му је наш бивши играч Кака узор, али имамо Робиња који остаје у клубу", рекао је Галијани италијанским медијима.

Он не мисли да ће останак Робиња пореметити екипу.

"Ради се о великом професионалцу и истинском шампиону. Причао сам са тренером Алегријем који ми је рекао да је Робињо физички спреман и да се на најбољи могући начин фокусира на сезону која је испред нас", објаснио је Галијани.

Функционер Милана најавио је да ће Јапанац Кеисуке Хонда из московског ЦСКА највероватније на зиму обући дрес росонера.

"Требало би у јануару да постане наш играч. Мало је вероватно да стигне раније, али никад не реци никад", додао је Галијани.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара