Читај ми!

Мурињо: Седа коса - знак квалитета

Жозе Мурињо поново је менаџер лондонског Челсија, а Португалац сматра да је много бољи тренер него када је одлазио са Стамфорд бриџа. Доказ - неколико седих више у коси!

Менаџер Челсија Жозе Мурињо с великим самопоуздањем очекује почетак сезоне и тврди да је напредовао у односу на период када је први пут био на кормилу "плаваца".

Мурињо, који се налази на азијској турнеји са тимом, истакао је да осећа да је бољи тренер него раније.

"Имам неколико седих у коси, али то само може да буде знак да сам бољи него раније", нашалио се Мурињо на конференцји за новинаре.

Он је додао да је искуство у тренерском послу најважније.

Мурињо је довео Интер до титуле Лиге шампиона 2010, пре него што је три сезоне провео у Реал Мадриду, од којих је последња била без трофеја.

"После Челсија путовао сам по Европи - две године у Италији и три у Шпанији и практично сам повећао своје фудбалско знање", рекао је Мурињо.

Португалски стручњак је освојио Лигу шампиона и са Портом 2004, док је током првог ангажмана у Челсију у периоду од 2004. до 2007. тај тим довео до две титуле првака Енглеске, једног ФА Купа, два Лига Купа и једног Комјунити шилда.

Мурињо је на конференцији за медије доживео малу непријатност, када се умало није претурио преко бине. Ипак, све је прошло у најбољем реду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара