Читај ми!

Воша не пушта Абубакара у Звезду!

Војводина остаје при ставу да не појачава београдске вечите ривале. Новосађани ће по цену да не зараде ништа од продаје Абубакара, спречити његов трансфер на Маракану.

Спортски директор ФК Војводина Саша Дракулић изјавио је данас да најбољи играч Новосађана Абубакар Оумару неће прећи у Црвену звезду, већ да је једина опција за Камерунца одлазак у иностранство.

"Следимо пут покојног председника Бате Буторовића, да се играчи Војводине не дају нашим највећим ривалима, Партизану и Црвеној звезди. То је и мој став од када сам дошао на функцију спортског директора'', рекао је Дракулић и појаснио:

''Абубакар је један од најбољих странаца у нашој лиги, ако не и најбољи. Нама је потребан, али ако добијемо понуду која задовољава клуб и њега, он ће моћи да иде само у иностранство", рекао је Дракулић за сајт клуба, после састанка са новим председником Војводине Балшом Буторовићем.

Из Војводине су свесни да уколико сада не продају Абубакара, да ће он отићи у јануару без обештећења.

''Свесни смо тога да ако га сад не продамо он на зиму иде ''за џабе'', али ни поред тога нећемо га продати Звезди'', тврде Новосађани.

Оумару је својевремено био члан Црвене звезде у сезони 2008/2009, а уговор са Војводином има до краја године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије