Читај ми!

Голман-феномен, бранио са метком у глави

Несрећни Душко Крталица погођен метком у главу док је бранио на једном футсал турниру. Крталица наставио да прави бравуре на голу, после утакмице примљен у болницу и успешно оперисан.

Душко Крталица постао је права звезда на спортским порталима широм Балкана. Наиме, футсал голман бранио је на једном турниру у околини Сарајева - са метком у глави.

У сарајевском насељу Бољаков Поток одржао се турнир у футсалу, а Крталица је био главна звезда. Током меча примио је само један гол, да би се касније испоставило да је све време имао страно тело у глави.

Крталица је у једном тренутку осетио бол у глави, али је претпоставио да је то последица ударца у стативу, али је узрок бола био залутали метак који је доспео до његове главе из оружја које је коришћено у прослави свадбе у близини фудбалског терена.

"Операцијом смо му одстранили метак и пребацили га на интензивну негу. Стање је стабилно", изјавила је портпарол Клиничког центра у Сарајеву Биљана Јандрић и додала да су лекари били запрепашћени стањем у којем је Крталица доведен у болницу.

Полиција је пронашла и привела свата који је испалио метак.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се