Читај ми!

Нови уговор по Роналдовим жељама

Управа мадридског Реала понудиће свом најбољем играчу Кристијану Роналду, нови, петогодишњи уговор вредан чак 155 милиона евра. Уколико прихвати ову понуду, Роналдо ће постати најплаћенији светски фудбалер.

Према информацијама које стижу са Иберијског полуострва, ''краљевски клуб'' понудиће Кристијану Роналду нови, уноснији уговор и учинити га најплаћенијим фудбалером данашњице.

Како преносе шпански медији, ако заиста продужи сарадњу, Роналдо ће постати најплаћенији фудбалер на свету са годишњом платом од 20 милиона евра, за нијансу више од Самјуела Етоа из Анжија, а притом ће добити већи проценат од маркетиншких активности.

Популарни ''CR7" је у више наврата истицао да није задовољан уделом који добија од маркетишких права у Реалу и да ће у том делу уговора морати да се десе значајне промене уколико управа планира да га задржи у Мадриду. Очигледно су ова упозорења уродила плодом и управа Реала изнела је бољу понуду.

Тренутна расподела маркетиншког "колача" између Роналда и Реала је равноправна - по 40 одсто, док 20 одсто држи његов агент Жорж Мендеш, а према новом уговору португалски суперстар имао би 60 одсто. За сада није познато како би био подељен остатак од 40 процената.

Роналдов садашњи уговор са Реалом истиче у лето 2015. године.

Велико интересовање за Роналда показао је и нови француски прволигаш Монако, чији власник је богати руски бизнисмен Дмитриј Риболовљев.

Роналдо је у Реал дошао 2009. године из Манчестер Јунајтеда, који је на име тог трансфера зарадио 94 милиона евра.

Португалац је за четири године одиграо 199 утакмица за Мадриђане и постигао 201 гол.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара