Читај ми!

"Лале" почеле припреме

Предвођени новим тренером Марком Николићем, фудбалери Војводине окупили се пред почетак нове сезоне. Спортски директор Војводине Саша Дракулић рекао је да у наредна два, три дана у Војводину треба да пристигне неколико појачања и да ће тиме екипа бити комплетирана.

Фудбалери Војводине окупили су се данас у Новом Саду пред почетак припрема за предстојећу сезону, а тренеру Марку Николићу одазвало се 20 играча. Николић је рекао да је ретка привилегија бавити се фудбалом и да ће од својих играча тражити максималну дисциплину, велики и посвећен рад и другарску атмосферу.

"Да сви са осмехом улазе на капију фудбалског центра и буду срећни играјући фудбал у Војводини. Тек ако се ти услови испуне, можемо очекивати добре резултате", рекао је Николић.

Играчи су након прозивке одрадили лакши тренинг као увод за оно што их очекује у периоду до прве званичне такмичарске утакмице у оквиру квалификација за Лигу Европе која ће се играти 4. јула, обајвљено је на сајту тог клуба.

Фудбалери ће данас и сутра обавити медицинске прегледе, а у среду ће отпутовати на Златибор где ће тренирати наредних 10 дана.

Током боравка на Златибору, екипа Војводине ће уз свакодневне тренинге одиграти и две контролне утакмице, 26. и 29. јуна. Први противник ће им бити селекција састављена од играча из ужичког округа, док ће други ривал бити екипа Звијезда из Градачца, члан Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Први тренинг данас су одрадили Марко Кордић, Срђан Жакула, Мирослав Вулићевић, Бојан Настић, Бранислав Трајковић, Игор Ђурић, Игор Вујачић, Милован Петрић, Наемека Ађуру, Немања Радоја, Вук Митошевић, Стојан Врањеш, Небојша Косовић, Мирко Иванић, Енвер Аливодић, Милан Спремо, Мијат Гаћиновић, Георгије Илић, Немања Билбија, Петар Шкулетић.

Данашњем тренингу нису присуствовали Оумару Абубакар, Марко Полетановић и Едуардо Фиеро. Полетановић ће се саиграчима придружити сутра док, према речима Николића, Абубакар и Фиеро треба да се екипи прикључе 24. Јуна.

Спортски директор Војводине Саша Дракулић рекао је да у наредна два, три дана у Војводину треба да пристигне неколико појачања и да ће тиме екипа бити комплетирана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара