Читај ми!

Нађ: Капитен остаје!

Алберт Нађ потврдио да ће Саша Илић и наредне сезоне носити капитенску траку у Партизану. За сада нема понуда за Марка Шћеповића. Црно-бели ускоро представљају прво појачање.

Спортски директор фудбалског клуба Партизан Алберт Нађ изјавио је данас да ће капитен Саша Илић и наредне сезоне бити у клубу и да ће ускоро бити постигнут договор о продужењу уговора.

"Саша Илић је један од битнијих играча за Партизан. Не причам само о фудбалским стварима, већ и о људским, тако да ова генерација има много тога да научи од Салета. Он ће бити играч Партизана и наредне сезоне и све док буде осећао да може да игра, ми ћемо настојати да га задржимо", рекао је Нађ агенцији Бета.

Он је истакао да Илић због свега што је пружао претходних сезона заслужује највећу плату у Партизану.

"Он је играч који има своје захтеве и услове и брзо ћемо се договорити. У животу не може ништа да се гарантује 100 одсто, али то је врло близу. Заслужује да има највећу плату. Шта то значи? Партизан има своје лимите, има размишљања, али понављам, оно што је Сале пружао претходних година заслужује то", рекао је спортски директор црно-белих.

На питање да ли има понуда за Марка Шћеповића, Нађ је рекао да још нема званичних понуда.

"Сви репрезентативци треба данас да имају лекарске прегледе и да сутра крену пут Златибора (на припреме). У 24 сата свашта може да се издешава. Распитивања и приче да ће бити нешто увек постоје", рекао је Нађ и додао да ће Партизан ускоро представити и прво појачање за наредну сезону.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара