Читај ми!

Са Пинто незадовољан, за сада

Португалски тренер на кормилу Црвене звезде незадовољан ситуацијом у клубу, али очекује да управа промени стање. На првом тренингу пред нову сеону од нових играча појавио се само Ђорђе Ракић.

Тренер фудбалера Црвене звезде Рикардо Са Пинто рекао је данас да ситуација на почетку припрема за нову сезону није онаква каква је мислио да ће бити и да план који је оставио пред крај прошле није испуњен.

"Ствари нису онакве какве сам мислио да ће бити. Када се завршила прошла сезона оставио сам план и сада нисам видео да је нешто учињено. Видећемо шта ће бити, даћемо још времена руководству, има још три недеље", рекао је Са Пинто новинарима на стадиону Црвене звезде.

На окупљању Звезде данас се појавило 28 фудбалера, а од нових играча на првом тренингу био је само Ђорђе Ракић.

"Наравно да сам мало разочаран. Имао сам већа очекивања. Ипак је ово велики клуб с традицијом. План је био да ове сезоне освојимо првенство, али за неке ствари су потребни услови, тако да ће нам бити потребно чудо", рекао је тренер црвено-белих.

Са Пинто је рекао да ће стрпљиво да сачека, али да ситуација није добра.

"Сачекаћу стрпљиво што се тиче играча које желим да доведемо, јер економска ситуација није добра. Тешко ћемо довести оне које желим, али наставићу да се борим", рекао је португалски стручњак.

Он је додао да у тиму постоје играчи који су потребни, али да их неће бити лако задржати.

"Постоје играчи који су потребни, али није лако задржати оне које желим и у наредних неколико дана морамо да видимо са чиме располажемо. И Урош Спајић је требало да остане, али је отишао", рекао је Са Пинто и додао да му треба времена да упозна Ђорђа Ракића и још једно појачање чије име није желео да откртије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара