Део управе Партизана је неспособан

У Партизану сам препознао велику неспособност веома битне групе у врху клуба, без обзира што је она у овом тренутку покривена шампионским пехаром, чињенице не могу да побегну. Код појединаца је било најважније да седе у централној ложи стадиона Партизана, да су на путовањима у бизнис класи, да присуствују службеним вечерама, а притом занемаре и потпуно забораве обавезе које имају у Управном одбору, рекао је бивши спортски директор црно-белих Љубиша Тумбаковић.

Када је, пре око два месеца, одлазио из Хумске, Љубиша Тумбаковић је рекао да је то учинио „због понуде која се не одбија". Популарни Тумба је, заједно са председником Драганом Ђурићем, убеђивао јавност у савршене односе који постоје међу руководећим структурама новог-старог шампиона Србије. Међутим...

Тумбаковић је, у разговору за „Спорт", окренуо плочу и, из далеке Кине, осуо дрвље и камење по доскорашњим сарадницима (истина не свим).

„Из Партизана нисам побегао, све је урађено уз сагласност управе. У претходих девет месеци имао сам три позива различитих кинеских клубова, да бих прихватио понуду Вухана из неколико разлога. Нису само финансијски услови диктирали сценарио, постојало је још нешто. У Партизану сам препознао велику неспособност веома битне групе у врху клуба, без обзира што је она у овом тренутку покривена шампионским пехаром, чињенице не могу да побегну. Код појединаца је било најважније да седе у централној ложи стадиона Партизана, да су на путовањима у бизнис класи, да присуствују службеним вечерама, а притом занемаре и потпуно забораве обавезе које имају у Управном одбору. Због њих, неспособних, који су узурпирали власт, сјајни појединци из руководства не могу да дођу до изражаја. Они су у запећку, уместо да воде главну реч", изјавио је Љубиша Тумбаковић.

Некада спортски директор Партизана, а пре тога и тренер овог клуба, довео је у Вухан првог стрелца Јелен Суперлиге Милоша Стојановића Попаја. Желео је, такође, да понуди сарадњу и неким играчима Партизана, али без много успеха.

„Намеравао сам да ангажујем играче шампиона, то ми је била велика жеља. Распитивао сам се код руководства црно-белих за Војислава Станковића и добио превисоку цену. Да не причам о Иванову, који је, не знам из којих разлога, за мене требало да буде пет пута скупљи него што су били услови за друге заинтересоване. Нисам то разумео, нити ћу икада да разумем. Преостало ми је само да се захвалим и потражим решење на другом крају Европе. Изабран је Француз Фати из Бастије", истакао је Тумбаковић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара