Читај ми!

Мојес хвали Рунија

Будући тренер Манчестер јунајтеда Дејвид Мојес рекао је да је нападач тог клуба Вејн Руни изузетан таленат и описао га као "последњег уличног играча". Мојес, који наредне недеље преузима Манчестер, већ је радио с Рунијем.

Енглески репрезентативац је у Евертону дебитовао у сениорској конкуренцији 2002. године као шеснаестогодишњак.

После сукоба у који су ушли због навода у Рунијевој аутобиографији, њих двојица би требало поново да раде заједно. Претходних дана медији су спекулисали да је Руни близу одласка са Олд Трафорда, а и Алекс Фергусон је рекао да је он тражио да напусти клуб.

"Када је напустио Евертон, он је већ био изузетан фудбалер. Неке ствари које је радио на тренингу... ми бисмо стајали са стране, посматрали га и питали смо се - 'Како то ради?' Био је изузетан таленат", рекао је Мојес, а преносе енглески медији.

Будући тренер "црвених дјавола" рекао је да је Руни био луд за фудбалом.

"Вејн је био последњи класични улични фудбалер. Као шеснаестогодишњак он је после тренинга ишао да игра фудбал с друговима на улици. Могли сте да га видите на улици како шутира лопту о зид. Део те културе је нестао, али ја сам из Глазгова и препознајем то. Он је био последњи такав фудбалер с којим сам радио", рекао је Мојес.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво