Читај ми!

Нестрпљење пред дерби

Три кола пре краја Звезда заостаје два бода за Партизаном и победом у великом дербију престигла би комшије. Дарко Лазовић и његови саиграчи учиниће све да победе "вечитог" ривала у мечу који ће највероватније и одлучивати о титули. Мотива за ту утакмицу никоме неће недостајати.

Фудбалер Црвене звезде Дарко Лазовић једва чека утакмицу против Партизана, која ће највероватније одлучити првака Србије. Три кола пре краја првенства Партизан има 64 освојена бода, два више од другопласиране Звезде.

"Познато је колико победа у дербију носи позитивних ствари са собом. Учинићемо све да савладамо комшије и обрадујемо навијаче. Током читаве недеље припремаћемо се за ту утакмицу. Мотива нам сигурно неће недостајати, јер свако од нас је, када је почињао да тренира, сањао да једног дана наступи у дербију. Убјеђен сам у велику подршку наших навијача и једва чекамо да утакмица почне", рекао је Лазовић за клупски сајт.

Лазовић се опоравио од повреде колена коју је зарадио на мечу са Спартаком и спреман је да помогне саиграчима у најважнијој утакмици сезоне.

"Задовољан сам својим здравственим стањем. Опоравио сам се и сада размишљам само о игри. Утакмица против ОФК Београда није показала наше право лице и верујем да ћемо у наредном колу, пружити много више. Сваки дерби је прича за себе, посебно у ситуацији у којој сви знамо колико тај меч може да нам донесе", додао је Лазовић.

Повремени репрезентативац Србије посебно је похвалио голмана Бобана Бајковића, који је са неколико одличних интервенција спасио црвено-беле у мечу против "романтичара".

"Омогућио нам је да и даље будемо у шампионској трци. Драго ми је због њега, јер сви знамо колико је он битан за нас, и као играч и као личност. Много пута је доказао да има велики квалитет и по мом мишљењу ради се о најбољем голману у Србији", закључио је Лазовић.

Утакмица 28. кола Суперлиге Србије између Партизана и Црвене звезде на програму је у суботу од 19.30 на стадиону у Хумској.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво