Читај ми!

Мрђа напушта Сион

Српски фудбалер Драган Мрђа изјавио је да ће по завршетку сезоне напустити редове Сиона, јер се не слаже са актуелним тренером-играчем Ђенаром Гатузом.Бивши центарфор Црвене звезде и Војводине ради одвојено од првог тима, а на тренинг утакмицама потврдио је одличну форму.

"Професионалац сам и свако кога питате у Сиону ће вам рећи колико сам предан клубу који је био уз мене у најтежим тренуцима моје каријере. Међутим, неправду и лош однос нисам могао да издржим и рекао сам Гатузу шта ми је било на души у жељи да заштитим сопствени интегритет", рекао је Мрђа.

До несугласица између Мрђе и Гатуза дошло је на једној пријатељској утакмици у Милану након чега је Италијан одлучио да српског фудбалера елиминише из конкуренције.

Бивши центарфор Црвене звезде и Војводине ради одвојено од првог тима, а на тренинг утакмицама потврдио је одличну форму. Међутим, одлуке да се врати међу стартере нема и поред лоших резултата које Сион постиже у пролећном делу сезоне.

"У годинама сам када сматрам да могу да пружим највише. Није ми место на клупи. Како ствари тренутно стоје, овог лета ћу променити средину и напустити Сион. Олакшавајућа околност је што по уговору имам право на такву одлуку", казао је Мрђа.

Интересантно је то да је од Гатузовог доласка у Сион Мрђа био тај који му је помогао да се уклопи у нову средину.

Мрђа је и на савет искусног Италијана, пред повратак на терен после дуготрајне повреде, ишао на прегледе у Милан код једног доктора.

Гатузо је пети тренер Сиона у овој сезони. Од почетка марта екипа је под његовим вођством остварила два тријумфа и четири ремија и пет пораза и тако испала из конкуренције за једно од прва два места која воде у Лигу шампиона.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво