Звезда остаје на минус два пред дерби

Звезда победила ОФК, и задржала минус од два бода иза Партизана. Једини гол постигао Милијаш са беле тачке. Осми узаступни тријумф црвено-белих.

Фудбалери Црвене звезде победили су ОФК Београд на свом стадиону са 1:0 у последној суботњој утакмици 27. кола Супер лиге Србије и тако задржали минус од два бода иза лидера Партизана.

Звезда је славила голом капитена Ненада Милијаша у 67. минуту из једанаестерца.

Након чентаршута Мендеша Каду са десне стране у 66. минуту, у скоку је најбољи био Петар Голубовић, који је лопту главом избио из шеснаестерца, након чега је кренуо у трк за њом и срушио се преко Филипа Касалице, после чега је судија Александар Васић досудио једанаестерац за домаћу екипу.

Звезда је већ у првом минуту имала добру шансу, Каду је на левој страни упослио Касалицу, који је соло продором дошао до добре прилике за шут, али је на голу ОФК-а одлично одреаговао голман Милан Лукач и лопту послао у корнер.

Гости су првих 20. минута имали три одличне прилике, али је у сва три случаја на голу Звезде одличан био Бобан Бајковић, који ОФК-у није дозволио да дође до предности.

Екипа Рикарда Са Пинта је тек у другом делу првог полувремена успела да консолидује редове и угрози гол Лукача, али је млади голман ОФК одлично реаговао.

ОФК је другом полувремену углавном претио ударцима са дистанце у којима нису имали успеха, а у последњем минуту судијске надокнаде времена Игор Ивановић је са пет метара имао одличну шансу, али је Бајковић одлично одреаговао и донео Звезди осму узастопну победу под вођством Са Пинтуа.

"Црвено-бели", два кола пре краја шампионата имају 62 бода, два мање од Партизана, а наредног викенда на стадиону у Хумској играће се 'Вечити дерби'.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво