Читај ми!

Лазовић спреман за одлучујуће мечеве

Добро расположење у табору црвено-белих употпунио је и опоравак Дарка Лазовића који је спреман да помогне екипи за одлучујуће мечеве у борби за титулу.

Фудбалер Црвене звезде Дарко Лазовић потврдио је данас да се опоравио од повреде и биће спреман да помогне екипи у борби за титулу у завршници шампионата.

"Осећам се добро, немам никаквих тешкоћа да издржим све напоре. Пропустио сам три утакмице, али сада се враћам у ритам и надам се да ћу врло брзо бити максимално спреман. У претходне три недеље радио сам одвојено од екипе и ужелео сам се тренинга и утакмица. Улазимо у финиш првенства и урадићу све да помогнем својим саиграчима да остваримо максималан учинак", рекао је Лазовић за сајт клуба.

Следећи ривал Црвене звезде је екипа ОФК Београда која је у јесењој полусезони два пута у кратком периоду победила црвено-беле, у шампионату и у Купу.

"Остали су нам велики дужници у спортском смислу. Порази које су нам нанели треба да нам буду додатни мотив и позив на опрез. Ради се о одличној екипи која има сјајне појединце. Очекујем да и у суботу на Маракани навијачи виде добру утакмицу и наравно, победу Звезде", казао је повремени репрезентативац Србије. Он је додао да играчи још не размишљају о вечитом дербију са Партизаном, који се игра 18. маја на стадиону у Хумској.

"Задовољни смо што смо се нашли у ситуацији да имамо прилику да првенство завршимо први, медјутим, чекају нас четири финала до краја сезоне. Једини исправан и могући начин да додјемо до циља јесте да идемо корак по корак", закључио је Лазовић, чији тим заостаје два бода за водећим Партизаном.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара