Кларенс Седорф тренер Милана

Кларенс Седорф мења Масимилијана Алегрија на клупи росо-нера. Овај, наизглед потпуно немогући сценарио, јесте нешто о чему пишу водећи италијански медији. Адријано Галијани против ове идеје, Силвио Берлускони и навијачи одушевљени.

Како пише утицајна и најчешће врло упућена „Газета дело Спорт", Масимилијано Алегри пооконачу ове сезоне више неће седети на клупи Милана.

А, ако се о томе писало и раније, или барем врло гласно нагађало, ово што следи свакако је велико новост - његов наследник на клупи славног клуба требало би да буде Кларенс Седорф.

У једном тренутку веровало се да ће Алегри остати на Сан Сиру ако избори играње у Лиги шампиона наредне године, али све је више оних који тврде да ни такав епилог неће спасити овог стручњака, који је, наводно, из тог разлога већ отпочео преговоре са Ромом.

Силвио Берслускони жели ново тренерско лице, жељно посла и доказивања, али уједно и некога кога би навијачи одмах прихватили.

Чини се, не постоји боље решење од холандске легенде Кларенса Седорфа. Овај фудбалер је провеочитаву деценију у Милану, да би прошлог лета по први пут у каријери напустио Европу и отишао у Ботафого.

Наравно, с обзиром да он нема апсолутно никаквог искуства у рађењу једног оваквог посла, овај потез је сам по себи велика коцка. Звог тога се оваквој одлуци и противи потпредседник клуба Адријано Галијани. И поред тога, Берлускони је упоран.

Милан је тренутно трећи састав Серије А, али само са једним бодом више од Фиорентине.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се