Узаврело у Новом Пазару

Владимир Вермезовић изјавио да његову екипу очекује тешко гостовање у Новом Пазару. Повратак Лазара Марковића. Одлазак Љубише Тумбаковића није пореметио играче, који су добијали претеће поруке због наводне продаје титуле.

Тренер фудбалера Партизана Владимир Вермезовић рекао је уочи гостовања у Новом Пазару да његове изабранике чека тежак противник на терену и узаврела атмосфера на трибинама.

"Играмо против тима чијег тренера Вучићевића веома поштујем, као и бројне бивше играче Партизана и Телеоптика који тамо играју. Нама је свака утакмица до краја првенства 'под морањем', а познато је да је у Новом Пазару публика најватренија у целој Србији", истакао је Вермезовић на конференцији за медије.

Он је додао да у том граду није био више од две деценије, али да се сећа како је "тамо увек била узаврела атмосфера".

"Сигуран сам, међутим, да моји играчи неће подлећи притиску са трибина. Они треба да се фокусирају само на оно што се дешава на терену, не смеју да обраћају пажњу на остале ствари", упозорио је тренер црно-белих додајући да су, осим Остојића и Кнежевића, сви спремни за предстојећи меч.

"Лазар Марковић је у припремној утакмици показао да је спреман, а остаје да се види да ли ће играти у Новом Пазару. Зависиће од тока утакмице", рекао је Вермезовић и изразио уверење да екипу неће пореметити одлазак доскорашњег спортског директора Љубише Тумбаковића у Кину.

"Играчи су нормално прихватили тај растанак и то није нешто што у овом моменту може да поремети Партизан. То је нормална ствар, и пре и после Тумбаковића се дешавало и дешаваће се да тренери, играчи и функционери напуштају клуб. Свако је ковач своје среће, Тумбаковић је мој пријатељ, са њим сам преговарао када сам долазио у клуб", рекао је Вермезовић.

Тренер црно-белих поручио је новинарима да играче не дотичу приче о претњама навијача због наводне "продаје титуле".

"Наши играчи добијали су претеће поруке тим поводом. Међутим, то их не дотиче, као ни мене, јер то није истина. Све то је део психолошког рата, а наш циљ је да пре дербија имамо четири бода више од Црвене звезде и да у лепом расположењу дочекамо тај сусрет", закључио је Вермезовић.

Првенствени меч 25. кола Суперлиге Србије између Новог Пазара и Партизана игра се у недељу од 17 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се