Читај ми!

Ујед од 240.000 фунти

Ливерпул је новчано казнио Луиса Суареза због тога што је на мечу са Челсијем ујео Бранислава Ивановића. Како медији сазнају, према правилнику Професионалног удружења фудбалера Енглеске, максимална казна за овакав инцидент је одузимање двонедељне плате, у овом случају 240.000 фунти.

Суарез је управи клуба предложио да средства од казне донира породицама настрадалих навијача у трагедији у Шефилду 1989. године.

Суарезу је понуђена помоћ у савладавању беса коју пружа Енглеска фудбалска унија.

Уругвајски интернационалац је зарио зубе у раме српског дефанзивца Ивановића током недељног меча који је завршен нерешеним резултатом - 2:2.

Суарез се синоћ извинио Ивановићу путем Твитера и телефоном због "неприхватљивог понашања".

Ивановић је данас прихватио Суарезово извињење и одбацио могућност приватне тужбе.

Ово није први пут да контроверзни Уругвајац угризе противника. Исто је урадио 2010. године када је као играч Ајакса угризао Отмана Бакала из ПСВ-а, после чега је добио седам мечева суспензије.

Енглески медији "разапели" су данас контроверзног Уругвајца, који је на Острву већ кажњаван за расизам због увреда на рачун тамнопутог левог бека Манчестер jунајтеда Патриса Евре. Очекује се жестока казна за Суареза, који је готово извесно завршио текућу сезону, а вероватно ће пропустити и почетак наредне.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара