Читај ми!

Примера 32. коло

Реал сигуран против Бетиса

Краљевски клуб савладао Бетис 3:1. Двоструки стрелац за Мадриђане Озил, један гол Бенземе. Фабрегас донео победу Барси. Гранада и Ваљадолид подели бодове.

Фудбалери мадридског Реала савладали су  код куће екипу Бетиса са 3:1 и потврдили добру форму пред полуфинални меч Лиге шампиона против Борусије из Дортмунда.

Шпански "краљевски клуб" са утакмицом више сада заостаје 10 бодова за водећом Барселоном, док је Бетис остао седмопласирани на табели Примере.

Раније данас Гранада је освојила само бод на домаћем терену против Ваљадолида (1:1) пропустивши прилику да се удаљи од зоне испадања.

Фудбалери Барселоне остварили су нову победу у шампионату Шпаније, пошто су голом Фабрегаса у 84. минуту савладали екипу Левантеа са 1:0.

Барса је тако поново стекла предност од 13 бодова у односу на мадридски Реал.

Резултати 32. кола:

Реал Мадрид - Бетис 3:1 (Озил 45, 90+1, Бензема 57 - Молина 73. пенал)
Гранада - Ваљадолид 1:1 (Ел Араби 73 - Еберт 59)
Барселона - Леванте (Фабрегас 84)

У недељу се састају Хетафе - Еспањол, Депортиво - Атлетик Билбао, Осасуна - Сосиједад и Севиља - Атлетико Мадрид, а у понедељак Селта - Сарагоса.

Одиграно у петак: Мајорка - Рајо Ваљекано 1:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се