Николић: Напашћемо фаворизовани Партизан

Тренер фудбалера Рада Марко Николић рекао је данас да је Партизан фаворит у предстојећој утакмици 24. кола Супер лиге Србије, али да и његови играчи имају чему да се надају. Николић најавио напад на сва три бода.

''Грађевинари'' су свесни да је Партизан фаворит у предстојећој утакмици у Хумској али поручују да се неће предати без борбе и да ће тражити победу на тешком терену. Меч је на програму у суботу од 19 часова.

"Партизан јесте фаворит, али нам нико не може одузети наду и нашу амбицију у дуелу пртоив лидера шампионата. Позивам публику да буде на нивоу фудбласког празника и да Србија покаже једно лепше фудбалско лице. Колико ће то бити довољно након 90 минута велике борбе, видећемо сутра", казао је Николић новинарима на стадиону Рада.

Николић је казао да утакмица против Партизана може да потврди квалитет његових играча, као и против црно-белих нема тајни.

"Утакмица на стадиону Партизана је за нас пуна инспирација. Одлично се познајемо. И ту не постоји тајни. Има ли лепшег места од суботе вече на стадиону у Хумској за потпуну афирмацију ових младих играча жељних доказивања", казао је Николић.

Капитен Рада Урош Витас истакао је да екипа у Хумску не одлази са белом заставом, већ да је циљ да се освоје сва три бода.

"На папиру је предност на страни Партизана , али не одлазимо тамо са белом заставом, јер имамо шта да изгубимо, а то су три бода који су наш циљ. Желимо да дамо свој максимум и да остваримо резултат који ће нас одржати у борби за излазак на међуанродну сцену. Ми смо
спремни да дамо више од свог максимума и остваримо прижељкивани резултат", рекао је Витас.

После суспензије због два жута картона добијене у утакмици са ОФК Београдом у протоколу за меч са Партизаном наћи ће се Милош Станојевић, док у конкуренцији за тим неће бити повређени Стефан Димић, Никола Антић, Андрија Павловић и Огњен Гњатић.

Утакмица 24. кола Суперлиге Србије између Партизана и Рада играће се у суботу од 19.00.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се