У Борчи идемо на победу!

Тренер фудбалера Црвене звезде Рикардо Са Пинтo рекао је да ће његова екипа, упркос одсуству повређеног Дарка Лазовића, ићи на победу у Борчи против БСК-а и наставити "потеру" за водећим Партизаном. Меч на "Визељ Парку" у Борчи игра се у недељу од 16 часова.

Рикардо Са Пинто, тренер црвено-белих, највио је победу своје екипе у Борчи и наставак шампионске трке са вечитим ривалом. Звезда ће бити ослабљена одсуством овог пролећа пробуђеног Дарка Лазовића.

"Играмо против тима који је 12. на табели и коме су неопходни бодови, као и нама. Знамо да терен БСК-а није добар за нас, мањи је и у дужину и у ширину. Ипак, то је ситуација за коју смо се спремали и борићемо се у тим условима", рекао је Са Пинто на конференцији за новинаре на стадиону Црвене звезде.

За разлику од Лазовића, Са Пинто ће на утакмици 24. кола Суперлиге у недељу вероватно моћи да рачуна на опорављеног нападача Абиолу Дауду.

"Верујем у фудбалере на које могу да рачунам. Неки од њих чекају шансу да играју и надам се да ће искористити прилику која им се укаже у Борчи. За сваку утакмицу може максимално да конкурише 18 играча, не могу сви, и зато сматрам да ће они који добију прилику дати све од себе", навео је Са Пинто.

Португалски тренер добро је упознао квалитете следећег противника црвено-белих.

"Знамо да су чврсти у одбрани и опасни у контранападима. Чекаће на нашу грешку и тражити шансу преко брзих играча као што су Савковић, Живановић и Адемовић. Такође, Нухи уме из везног реда да се прикључи нападима и на њега ћемо исто морати да обратимо пажњу", додао је Са Пинто.

Црвено-бели тренутно заостају четири бода за водећим Партизаном.

Утакмица 24. кола Суперлиге Србије између БСК-а и Црвене звезде игра се у недељу од 16 сати на стадиону ''Визељ парк'' у Борчи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се