Не "гурамо" Црвену звезду

Ђорђе Жутић, члан судијске комисије ФСС, у интервјуу за "Спорт" оповргао све учесталије тврдње да судије протежирају Црвену звезду. "Звезда нема ветар у леђа од стране судија. Једноставно, нама су сви клубови исти. Ми бисмо волели да се грешке не дешавају, рекао је Жутић.

Члан толико спомињане судијске комисије Фудбалског савеза Србије Ђорђе Жутић, у изјави за „Спорт", негирао је тврдње да судије фаворизују Црвену звезду.

"Звезда нема ветар у леђа од стране судија. Једноставно, нама су сви клубови исти. Ми бисмо волели да се грешке не дешавају, али... Погледајте уосталом велике европске утакмице где су улози много већи па видећете пропусте које имају далеко већу цену и далеко су веће него грешке које се догађају код нас. И не прича се о лошој намери", нагласио је Жутић.

Оно што је покренуло „кулоарске" приче биле су одлуке арбитара на мечевима екипе са Маракане и Смедерева и Спартака.

„У праву сте што се тиче Смедерева, али то је комисија санкционисала. Јесте, пенал је постојао и због тог пропуста арбитар је добио слабу оцену. Ништа није прикривено. Главни судија је 'пао' због тог пропуста у Смедереву и ми смо то обелоданили. Дечко је погрешио, па шта сада, је л' треба да га убијемо што је погрешио? И он је само човек од крви и меса", истакао је Жутић.

Ту је и поменути превид на мечу са суботичким Спартаком...
"Мислите на играње руком играча Црвене звезде у свом шеснаестерцу? Не бих да прејуидицирам ствари јер тек следи коначна анализа и одлука, али играч Црвене звезде је сам одиграо лопту на краткој дистанци и она га је погодила у руку, али намера није постојала. Немојте, ипак, даље да инсистирате, јер све ће се тек детаљно анализирати и биће донета одлука комисије".

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се