Читај ми!

Вермезовић ипак задовољан

Тренер Партизана Владимир Вермезовић рекао је да је од претходне четири првенствене утакмице очекивао више, али да је ипак задовољан разултатима. Партизан може без било кога, осим Саше Илића.

"Завршили смо серију од четири незгодне утакмице и морам бити задовољан. Сада нас чека други распоред, имамо четири утакмице код куће, три на страни, играћемо против екипа које се боре за опстанак, али нас чека и дерби", рекао је Вермезовић новинарима.

Партизан је у претходне четири утакмице освојио шест бодова, што је искористила Црвена звеЗда и засостатак од 11 бодова смањила на четири.

"Очекивали смо више од тих утакмица, али и четири бода је значајна предност. Потребне су нам тешке утакмикце, где играчи морају да пруже 100 одсто. Без таквих мечева не можемо да направимо искорак у Европи", рекао је Вермезовић.

Тренер шампиона Србије додао је да је јучерашња победа против Јавора од 1:0 у Ивањици значајна, јер је његова екипа изашла из резултатске кризе.

"У Ивањици је увек тешко, а играчи су били под великим притиском због претходних резултата. Неки од играча су први пут били у таквој ситуацији", рекао је Вермезовић.

Он је нагласио да ће се Лазар Марковић сутра вратити из Енглеске, где је месец дана био на терапијама.

"Нико не зна у каквом стању ће се Лазар вратити. Волео бих да до краја првенства одигра још неку утакмицу. Партизан има много квалитетних играча и екипа може без сваког од њих, осим без капитена Саше Илића", рекао је Вермезовић.

Марковић је био на терапијама због повреде мишића трбушног зида.

Вермезовић је истакао да је изненађен писањем медија да Партизан "тренира" Звездине противнике у првенству.

"Био сам изненађен када сам то прочитао. Немамо ми пара за разбацивање", рекао је Вермезовић.

Партизан наредни меч игра следећег викенда против Рада.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво