Читај ми!

Растанак Звезде и Јовановића?

О статусу Милана Јовановића на Маракани све ће се знати у понедељак. Јовановић је ухапшен у суботу због ремећења јавног реда и мира и ометања службеног лица у обављању дужности.

Управни одбор фудбалског клуба Црвена звезда у понедељак ће донети одлуку о судбини црногорског репрезентативца Милана Јовановића, који је у суботу ујутро био приведен због напада на полицајца.

Јовановић је ухапшен у суботу рано ујутро због ремећења јавног реда и мира и ометања службеног лица у обављању дужности, пошто је прво флашом разбио шофершајбну аутомобила, а потом и ударио полицајца који је дошао да интервенише.

Како је изјавио спортски директор црвено-белих Зоран Стојадиновић, после разговора са Јовановићем, он му је пренео да жели да напусти клуб.

"Разговарали смо, Јовановић ми је рекао да је донео одлуку и да жели раскид уговора. Није негирао кривицу, али сматра се у медијима води хајка против њега. Јовановић не жели да се више нарушава углед Звезде и његове породице", рекао је Стојадиновић за Новости.

Седница Управног одбора заказана је за сутра од 18 сати, а Јовановић ће претходно имати састанак и са тренером Рикардом Са Пинтом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво