Читај ми!

Премијер лига 33. коло

Ђаволи надомак титуле

"Црвени ђаволи" славили у Стоуку 2:0 и налазе се надомак освајања титуле. Паоло Ди Канио остварио први тријумф на клупи Сандерленда.

Фудбалери Манчестер Јунајтеда направили су нови корак према освајању титуле шампиона Енглеске, пошто су данас у утакмици 33. кола као гости савладали Стоук са 2:0.

Јунајтед је до нових бодова на Британија стадиону дошао без проблема и повећао предност у односу на градског ривала Сити на 15 бодова.

Тријумф екипе Алекса Фергусона, његов 900. на клупи Јунајтеда, најавио је Мајкл Керик у 4, а потврдио Робин Ван Перси у 66. минуту из пенала, својим јубиларним 20. лигашким голом.

Капитен Јунајтеда Немања Видић поново је био у тиму, након што је због повреде изостао у дербију против Ситија, и то се одмах одразило на сигурност задње линије тима, наравно, и на резултат.

Фудбалери Сандерленда нокаутирали суу гостима Њукасл са 3:0 и тако се попели на 15. место Премијер лиге, изнад Стоука. Голове за Сандерленд постигли су Стефан Сасењион у 27, Алан Џонсон у 74. и Дејвид Вон у 82. минуту.

Сандерленд је освојио прве бодове предвођен тренером Паолом Ди Каниом, који је дошао на кормило клуба пре две недеље. То је била прва победа Сандерленда у Њукаслу још од новамбра 2000.

Њукасл - Сандерленд 0:3
Стоук - Манчестер јунајтед 0:2

Субота: Арсенал - Норич 3:1, Астон Вила - Фулам 1:1, Евертон - КПР 2:0, Рединг - Ливерпул 0:0, Саутемптон - Вест Хем 1:1

У уторак: Виган - Свонси

Одложено: Челси - Тотенхем, Манчестер сити - ВБА

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво