Читај ми!

Суперлига Србије

Милијашев шоу на Маракани

Милијашев хет-трик у победи над Суботичанима од 4:1 задржали су Звезду у шампионској трци. Од доласка Са Пинта на Маракану црвено-бели све бољи, заостатак за вечитим ривалом четири бода.

Фудбалери Црвене звезде су на свом терену победили суботички Спартак са 4:1 у утакмици 23. кола Суперлиге и поново смањили заостатак за водећим Партизаном на четири бода.

Јунак победе црвено-белих на утакмици којој је присуствовало око 22.000 гледалаца, био је капитен Ненад Милијаш, стрелац хет-трика.

Црвено-бели су пружили солидну партију, али се ни Спартак није бранио и доживео је убедљив пораз који није у потпуности одраз стања ствари на терену.

Милијаш је први погодак постигао на асистенцију Марка Вешовића у 20. минуту, али је само шест минута касније изједначио Немања Човић.

Нови погодак Милијаш је постигао у 35. минуту из пенала, који је досуђен пошто је руком у казненом простору играо штопер Спартака Видак Братић.

Суботичани су на почетку другог дела меча заиграли офанзивније, а у 53. минуту чини се да су оштећени за једанаестерац пошто је руком играо Урош Спајић.

После тог тренутка, црвено-бели су потпуно преузели иницијативу и у 55. минуту Дарко Лазовић је отклонио све дилеме око победника, а добру партију Милијаш је крунисао новим поготком у 58. минуту.

Резултати и стрелци:

Јавор - Партизан 0:1 (Илић 2. пенал)
Смедерево - Хајдук 0:1 (Ћулум 87)
Раднички Крагујевац - БСК 0:0
Раднички Ниш - Доњи Срем (Љубинковић 53 - Теофанов 39)
Нови Пазар - Јагодина 2:1 (Кецап 21, Поповић 39 - Стојановић 70)
Рад - ОФК Београд 1:0 (Ђурђевић 14)
Црвена звезда - Спартак 4:1 (Милијаш 20, 35. пенал, 58, Лазовић 55 - Човић )
Војводина - Слобода 2:2(Аливодић 10, Врањеш 66 - Пилиповић 31, Василић 52)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво