Читај ми!

Фуриозна завршница "тобџија"

Арсенал савладао екипу Норича после преокрета, а сва три поготка домаћи постигли у последњих шест-седам минута утакмице. Евертон сигуран против "ренџера", који су све даље од опстанка у Премијер лиги. Ливерпул одиграо без голова против Рединга.

Фудбалери Арсенала победили су данас на свом терену екипу Норича са 3:1 у мечу 32. кола енглеске Премијер лиге и дошли до трећег места на табели.

Норич је већи део утакмице играо врло добро и храбро, а повео је у 57. минуту голом Мајкла Тарнера.

Чинило се да ће "тобџије" приредити својим навијачима још једно непријатно изненађење, али је домаћин имао "ураганску" завршницу.

Прво је у 85. минуту Микел Артета из пенала донео изједначење, а три минута касније фудбалер Норича Себастијан Басонг постигао је аутогол. Коначан резултат поставио је Лукас Подолски у 90. минуту.

Екипа Евертона је на свом стадиону савладала Квинс Парк ренџерс са 2:0 и лондонска екипа је сада све даље од очување премијерлигашког статуса.

Резултати и стрелци:
Арсенал - Норич 3:1 (Артета 85. пенал, Басонг 88. аутогол, Подолски 90 - Тарнер 57)
Астон Вила - Фулам 1:1 (Н'Зогбија 55 - Делф 66. аутогол)
Евертон - Квинс Парк ренџерс 2:0 (Гибсон 40, Аничебе 56)
Рединг - Ливерпул 0:0
Саутемптон - Вест Хем 1:1 (Рамирез 59 - Керол 66)

Сутра:
Њукасл - Сандерленд
Стоук - Манчестер јунајтед

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво