Читај ми!

Ди Стефано пуштен из болнице

Легендарни фудбалер Алфредо ди Стефано пуштен је из болнице у Валенсији после рутинске контроле срца. Ди Стефано је у уторак примљен у универзитетску болницу Вера у Валенсији ради рутинске контроле срца, на којем му је 2005. године урађен пејсмејкер, после инфаркта миокарда.

Овај 86-годишњи Аргентинац је током каријере играо за Ривер Плату, Уракан, Милијонаријос, Еспањол и Реал Мадрид, чији је и данас почасни преседник клуба.

 

Ди Стефано је један од ретких фудбалер који је наступао за три државе. Он је одиграо шест мечева за Аргентину, четири за Колумбију и 31 за Шпанију, а два пута је проглашаван за најбољег европског фудбалер године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво