Србија је увек у мом срцу

"Иако живим у Манчестеру, Србија ће увек бити у мом срцу. То је моја кућа, тамо сам рођен, моја породица и пријатељи тамо живе. Уживам у животу на Острву, али као и многе друге ухвати ме носталгија за кућом. Увек се радујем када долазим у Србију", рекао је Немања Видић.

Капитен Манчестер јунајтеда и некадашњи репрезентативац Србије Немања Видић рекао је, у интервјуу за клупски сајт, да ће Србија увек бити његова земља, без обзира на то  где се буде налазио, као и да му није страно да осети носталгију за кућом.

"Иако живим у Манчестеру, Србија ће увек бити у мом срцу. То је моја кућа, тамо сам рођен, моја породица и пријатељи тамо живе. Уживам у животу на Острву, али као и многе друге ухвати ме носталгија за кућом. Увек се радујем када долазим у Србију", истакао је Видић који је се затим упустио у детаљније виђење земље из које долази.

"Србија се доста разликује од осталих источних земаља. Људи су страствени, пуни забаве. Када је лепо време сви желимо да идемо напоље, да пијемо кафу и читамо новине. Да се опустимо уз чашу вина покрај реке. Такође, то је земља богате историје на коју смо сви поносни".

Деца Немање Видића су рођења у Манчестеру, па је због тога једно од питања енглеских новинара, пола у шали, а пола у збиљи, било и оно  - да ли децу сматра Србима или, пак, Енглезима.

"Србима, наравно. Ја их лично сматрам Србима, иако веома добро говоре енглески и обожавају Манчестер. Међутим, мораћете ипак и њих да питате, али колико ја знам - они су Срби".

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво