Не размишљамо о титули

Тренер Црвене звезде Са Пинто рекао је да, упркос смањењу бодовне разлике са Партизаном, не размишља о титули већ само о наредној утамици и наредном ривалу.

Тренер фудбалера Црвене звезде Рикардо Са Пинто рекао је данас да упркос киксевима Партизана и смањењу бодовне предности вечитог ривала на "само" седам бодова, не размишља о титули и да је фокус увек на наредној утакмици и наредном ривалу.

"Идемо утакмицу по утакмицу и фокус мог тима увек ће бити наредни меч и наредни ривал. За нас је сада дуел са Смедеревом најважнији, долази нам после две победе, у ваздуху се осећа да би могло свашта да се догоди и нећу дозволити играчима са се опусте и уђу у меч по принципу 'лако ћемо", рекао је Са Пинто на конференцији за медије на стадиону Црвене звезде.

Он је додао да су Смедеревци изузетно опасни јер су им бодови неопходни, због промене тренера (нови шеф стручног штаба Љубомир Ристовски), као и због лошег терена.

"Ми у сваку утакмицу улазимо са жељом да победимо и са менталитетом који доликује Црвеној звезди. Смедеревци могу да буду опасни, а посебно ме брину информације да је због сталне кише последњих дана терен веома лош и да ће нам то представљати проблем", поручио је Са Пинто.

Звездин првотимац Дарко Лазовић додао је да ће меч са Смедеревцима бити тежак, највише због тога што су им сви већ уписали бодове.

"Из искуства знам да су такве утакмице најтеже, а додатна отежавајућа околност за нас је промена тренера која увек позитивно утиче на екипу, али ми смо Звезда и увек идемо на победу", истакао је Лазовић.

Утакмица 22. кола Суперлиге Србије између Смедерева и Црвене звезде игра се сутра од 15 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво