Оумару најавио победу у Београду

Најбољи фудбалер новосадске Војводине Абубакар Оумару рекао је данас да ће његова екипа у првенственом дербију у недељу покушати да победи Партизан у Београду. Утакмица се игра у недељу од 19 часова.

Долазимо у Београд да играмо своју игру и победимо Партизан, рекао је нападач Војводине Абубакар Оумару пред дерби сусрет 22. кола домаћег првенства.

"Нећемо ићи у Београд да се бранимо, нити да се прилагођавамо противнику. Играћемо своју игру и ако сви фудбалери на терену, па и они са клупе дају пун допринос, надам се победи. Да се не заваравамо, Партизан је одлична екипа и у свом тиму нема слабог играча, али и поред тога ја сам оптимиста", рекао је Оумару на конференцији за новинаре у Новом Саду.

Обе екипе у прошлом, 21. колу Суперлиге нису успеле да победе. Партизан је у Ужицу одиграо без голова против ужичке Слободе, док је Војводина на свом терену изгубила од ОФК Београда.

"Знамо где идемо и против кога играмо. Партизан је актуелни шампион и убедљиво водећи тим на табели, али ни ми нисмо без квалитета. Домаћин је, као и ми, имао два негативна резултата у последња два кола па ће против нас тражити прилику да се искупи пред својом публиком", изјавио је тренер Војводине Небојша Вигњевић.

Партизан тренутно има седам бодова више од Црвене звезде и 10 више од трећепласиране Војводине.

Дуел Партизана и Војводине игра се у недељу од 19 сати на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво