Челсијево "прашко пролеће", Енфилд чека Хулка

И парови Лиге Европа наговештавају сјајно фудбалско пролеће на "старом континенту". Ливерпул против Зенита, Челси у Прагу, Анжи на Хановер, дуел старих европских великана - Ајакса и Стеауе.

Лига шампиона је најавила врело пролеће у Европи у 2013. години, а и парови у Лиги Европа не делују ништа мање обећавајуће. 

Можда и највећи дерби одиграће Ливерпул и Зенит. Некадашњи освајачи овог такмичења, додуше док се звало Куп УЕФА, одиграће врло интересантан двомеч у наредној фази.

Гледаћемо још један дуел, некада трофејних европских клубова, дуел Ајакса и Стеауе. Ајакс је "прекомандован" у Лигу Европе из Лиге шампиона, и сада је један од главних кандидата за трофеј.

Још један ог главних конкурената за трофеј, Челси, који такође из најелитнијег европског такмичења наставља европску епизоду у Лиги Европа, овај пут играће у Чешкој. Спарта из Прага, која је играла сасвим солидно у првом делу сезоне, стаће на мегдан Банету Ивановићу и друговима. 

Бранилац титуле, Атлетико из Мадрида, играће против Партизановог ривала из првог дела такмичења - Рубином.

Сви парови: Бате - Фенербахче, Интер - Клуж, Леванте - Олимпијакос, Зенит - Ливерпул, Динамо Кијев - Бордо, Леверкузен - Бенфика, Њукасл - Металист, Штутгарт - Генк, Атлетико - Рубин, Ајакс - Стеауа, Базел - Дњепар, Анжи - Хановер, Спарта Праг - Челси, Борусија Менхенгладбах - Лацио, Тотенхем - Лион, Наполи - Плзен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије