Читај ми!

Анри се не враћа у Арсенал

Тренер фудбалера Њујорк Ред Булса Жерар Улије рекао је да Тијери Анри неће трећи пут у каријери играти за Арсенал. Анри је прошле сезоне искористио паузу у америчкој МЛС лиги и као позајмљен играч наступао за лондоски клуб, а сличан сценарио требало је да се догоди и ове године.

"Чудно ми је деловала информација о новом повратку Анрија у Енглеску. Челници Арсенала би ме звали да им је потребан, али то се није догодило. Мислим да ником није у интересу његов други повратак, јер је постао тата", рекао је Улије.

Један од већинских власника деоница Арсенала Алишер Усманов недавно је изјавио да жели да доведе Анрија у клуб, али не у својству играча.

Анри је најбољи стрелац у историји Арсенала за који је у периоду од 1999. до 2007. године, постигао рекордних 228 голова на 376 утакмица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се