Читај ми!

Остајем да изборимо Лигу шампиона

Најбољи фудбалер Фјорентине Стеван Јоветић сигурно ће остати у клубу до краја сезоне, јер жели да помогне екипи да избори место које води у Лигу шампиона.

"Да ли сањам да играм у већем клубу? Боље да не причам превише на ту тему. У принципу, не размишљам превише о будућности. Ако се нешто деси, десиће се. Све је на мени, а ја сам посвећен фудбалу", рекао је Јоветић црногорским медијима.

Јоветић је тренутно најбољи стрелац Фјорентине са шест голова, а после месец дана паузе због повреде вратиће се на терен у недељу када "љубичасти" играју првенствени меч са Сијеном.

"Већ сам пет година у клубу. Научио сам језик, чак и локалне навике и, иако би одлазак у иностранство представљао велики изазов, радије бих остао у Италији. Било је понуда, али сам остао јер је председник обећао да ће ојачати тим у борби за место које води у Лигу шампиона. То је на крају и урадио", поручио је Јоветић.

Фјорентина тренутно заузима пето место на табели са 29 бодова, девет мање од водећег Јувентуса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара