Читај ми!

Суперлига, најбољи међу најбољима

Шеф стручног штаба Јагодине Симо Крунић проглашен је за најбољег фудбалског тренера јесењег дела првенства Србије у избору Заједнице суперлигаша, признање за најбољег играча припало је Лазару Марковићу из Партизана, а његов саиграч Александар Митровић је најбољи дебитант.

Крунић је у првом делу сезоне предводио Јагодину до трећег места на табели, што је један од највећих успеха у историји тог клуба.

Њему је награду на свечаности у београдском хотелу "Хајат" уручио председник Заједнице Суперлигаша Бранимир Бабарогић.

Награду најбољем играчу, Лазару Марковићу, којег су за лауреата изабрали суперлигашки тренери, уручио је директор маркетинга апатинске пиваре Слободан Срећковић.

Лазар Марковић је у јесењем делу шампионата постигао шест голова, а црно-бели су 2012. годину завршили на првом месту на табели са шест бодова више од Црвене звезде.

Такође у избору тренера, његов колега из напада Митровић добио је признање за најбољег дебитанта. Он је летос добио шансу у првом тиму Партизана и искористио је на најбољи начин. У Суперлиги је уписао пет погодака, док је у Европи постигао три гола.

Пролећни део шампионата Србије почиње 27. фебруара следеће године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се