Читај ми!

Рио, извини ...

Навијач Ситија који је утрчао на терен са намером да се обрачуна са играчем Јунајтеда Риом Фердинандом извинио се данас због тог поступка и рекао да се стиди свог понашања.

Ради се о 21. годишњем баштовану, Метјуу Стоту, којег је на крају голман Ситија Џо Харт спречио да направи још тежи инцидент.

"Хоћу да се извиним свима који су били жртве мог јучерашњег геста, поготово Рију Фердинанду и осталим фудбалерима. Стидим се свог понашања. Изневерио сам себе, породицу, колеге навијаче и Манчестер Сити", казао је Стот енглеским медијима.

Он је најавио и да ће послати писмо штоперу Манчестер Јунајтеда, који је у дербију славио са 3:2, а победоносни гол постигао је Робин ван Перси у судијској надокнади времена.

"Хвала Џоу Харту, који је реаговао на прави начин. Откад знам за себе, навијам за Сити. Претходне три године сам власник сезонске улазнице и на стадиону долазим са оцем. На свим претходним утакмицама сам увек седео близу гостујућих навијача", додао је Стот.

Адвокат овог навијача Ребека Колфилд подсетила је да је Стот озбиљан и вредан радник који у претходне четири године има сталан посао, а већ пет година живи са девојком.

"До сада није имао проблема са законом, као ни са редарима на стадиону Ситија или било ком другом спортском објекту. Дубоко се каје због свог понашања, које никако није у складу са његовим карактером. Ради се о грешци коју је направио Стот, на тај начин је осрамотио своју породицу, а довео и до тога да ће клуб који воли зарадити казну. Мој клијент прихватиће последице свог понашања", закључила је Колфилд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара