Читај ми!

Растанак све ближи

Мурињо размишља о одласку из краљевског куба и то у неки клуб ван Шпаније, наговестио је "Посебни" за португалски радио Капе Верде.

Тренер Реал Мадрида Жозе Мурињо наговестио је данас за португалски радио Капе Верде да размишља о одласку из "краљевског куба" и то у неки клуб ван Шпаније.

"Фудбалски свет није лак, нарочито за тренере, којима је тешко да остану годинама у једном клубу", рекао је Мурињо. Он је нагласио да је понекад једини начин да тренер остане мотивисан "нова авантура у другом клубу".

"Португалац сам од главе до пете и имам у себи уграђену морепловачку страст за откривањима. Волим различите земље, клубове, лиге и културе уопште", рекао је Мурињо.

Он је нагласио да још није сигуран да ли га у будућности чека још занимљивих фудбалских авантура.

Шпански медији у последње време спекулишу да је Мурињова будућност у Реалу неизвесна, а "Марка" је објавила да португалски стручњак намерава да напусти клуб крајем сезоне.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво