Читај ми!

Мурињо оплео по Модрићу

Лука Модрић није испунио очекивања од тренутка када је стигао у Мадрид. Фудбалер плаћен 40 милиона евра, у чијем довлачењу из Тотенхема је учествовао сваки члан Реалове управе, сви њима наклоњени медији и спортска јавност, мора да показује далеко више од онога што тренутно чини хрватски репрезентативац. Та чињеница коначно је дојадила и Жозеу Мурињу...

Лука Модрић није очарао све у „краљевском клубу" од када је, уз много помпе и перипетија стигао из Тотенхема прошлог лета. Фудбалер који је плаћен 40 милиона евра одиграо је петнаестак утакмица, углавном улазивши са клупе, а успео је да постигне само један погодак, уз две асистенције.

Иако је првобитно показивао дозу стрпљења за хрватског репрезентативца Модрића, Мурињо се разочарао.

Оно што су у почетку биле само медијске спекулације добило је свој опипљив доказ на мечу у Севиљи, где је Бетис нанео трећи овосезонски пораз тиму из престонице. Процурио је снимак на којем се недвосмислено виде критике које Португалац упућује на рачун игре Луке Модрића.

На видео-снимку који је испратио реакције Жозеа Муриња током стресне утакмице, португалски стручњак виче на Бензему, резигниран је Каком, али и подругљиво критикује Хрвата јер није дао прецизан пас.

„Ниједно тачно додавање. Ниједно додавање...", рекао је Мурињо присутнима на клупи.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
14° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије