Читај ми!

Фалкао жели Реалов "скалп"

У суботу права фудбалска посластица, на Сантјаго Бернабеу игра се великин градски дерби између Реала и Атлетика. Охрабрени лошом формом "краљевића" и "јорганџије" желе да "узму скалп" Реалу. Највећа опасност голу Касиљаса претиће од сјајног Колумбијца Фалкаа који је у сјајној форми.

Нападач Атлетика из Мадрида Радамел Фалкао рекао је шпанским новинарима да његов тим иде на победу у великом градском дербију у суботу против Реала.

Колумбијски репрезентативац игра у фантастичној форми ове сезоне и са 11 погодака из 12 лигашких утакмица тренутно је трећепласирани на листи најбољих стрелаца Примере, иза Леонела Месија (19) и Кристијана Роналда (12).

"Никада се унапред не задовољавам ремијем. Могу бити задовољан бодом уколико утакмица иде у том правцу, али када изађемо на терен увек желимо победу", изјавио је Фалкао спортском дневнику "Ас".

Он је нагласио да је његов квалитетан и снажан и да може да победи сваког противника.

"Свесни смо тренутне ситуације. Ми смо други на табели, док је Реал иза нас са осам бодова заостатка. То, међутим, неће утицати на дерби, победа је једино што је битно", поручио је Фалкао.

Након 13 одиграних утакмица Атлетико је на табели Примере први пратилац водеће Барселоне, за којом заостаје само три бода.

Градски дерби између Реала и Атлетика игра се у суботу на "Сантјаго Бернабеу" од 22 сата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије