Читај ми!

Звезда “победила” притисак

Црвено-бели успели да савладају огроман притисак. Након лошег првог полувремена, у другом кренули на све или ништа и добили све. Остаје горак укус у устима због предходна два пораза у првенству. Црно-бели истичу да их је пореметио други гол комшија, и да још увек имају пет бодова предности.

Фудбалер Црвене звезде Филип Касалица оценио је да је његов тим лоше почео утакмицу против Партизана због великог притиска и казао је да му победа значи, али да још жали за претходним поразима.

"Лоше смо почели утакмицу, тако одиграли цело прво полувреме, а узрок томе је вероватно велики притисак који смо осећали", рекао је Касалица. 
"На полувремену смо се договорили да идемо на све или ништа и дошли до заслужене победе. Дерби је био изузетно добар. Драго ми је због победе, али остаје велики жал за претходне две изгубљене утакмице (Јагодина и ОФК Београд)", рекао је Касалица.
Стрелац победоносног гола за Звезду Ненад Милијаш оценио је да је ово тиму најбитнија победа до сада у сезони.

"Партизан је у првом полувремену одиграо коректно, а ми у другом јако добро. Мислим да нам је ово најбитнија победа у сезони и добро је што је сад пет бодова заостатка", рекао је Милијаш. 
Међу новинарима се пренела и нетачна информација да је ово први пут да у дербијима побеђује тим који губи на полувремену, па је један извештач питао Милијаша да ли му то посебно значи.

"Резултат из 'двојке' у 'кеца' је добар за кладионицу. Лепше је можда када је из 'један' у 'један', али је овако слађе", рекао је Милијаш. 
Нападач црвено-белих Огњен Мудрински казао је да је знао да ће дерби бити тежак, али да је његов тим морао да победи.

"Знали смо да ће бити тешко у сваком смислу, било је. И психички и физички. Морали смо да победимо, осећали смо велики притисак. Тренер нам је на полувремену рекао шта треба да поправимо као и да нема шта да изгубимо. Предност Партизана је и даље велика на табели, а ми морамо да наставимо да играмо све боље", рекао је Мудрински.
Стрелац првог гола за Партизан Александар Митровић није могао да објасни зашто је његов тим пао у другом полувремену.

"У првом полувремену смо имали и игру и резултат, а онда смо у другом без разлога допустили да они имају иницијативу. Стварно не знам зашто смо се повукли. Они нас нису изненадили и у првом полувремену смо ми били бољи, а они постигли гол из једног шута, а онда су дали још два из три-четири шута", рекао је Митровић.
Саша Марковић је оценио да је други гол Звезде, на почетку другог полувремена, одлучио меч.
"Прво полувреме смо одиграли добро, али онда смо несрећно примили други гол, где је шут Луке Миливојевића отишао тачно где не треба. Тада је све кренуло низбрдо, али нас спасава што нам је остало тих пет бодова разлике", рекао је Марковић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара