Читај ми!

Мудрински и Лазовић оптимисти

Ближи се вечити дерби. Црвено бели улазе у меч са инперативом победе. Минус од осам бодова за Партизаном не оставља могућност за калкулисање. Мудрински и Лазовић верују у да екипа има снаге да превазиђе све неприлике које су их задиселе и да у суботу на Маракани буду они прави.

Фудбалери Црвене звезде Огњен Мудрински и Дарко Лазовић казали су да су оптимисти пред "вечити" дерби са Партизаном, који ће се играти у суботу од 19.00 на стадиону црвено-белих.

 

"Драго ми је што ћу у дербијима дебитовати на 'Маракани', пред нашим навијачима. Боле нас резултати из претходна два кола (порази од Јагодине и ОФК Београда) и у сусрету са комшијама 'игра' нам само победа. Верујем да можемо да дођемо до ње уколико приступимо утакмици максимално мотивисано и будемо фанатично борбени", казао је Мудрински.

Лазовић је казао да црвено-бели треба да поправе много тога у игри, али да се нада да ће у суботу успети да освоје три бода.

"Након два пораза налазимо се у тешкој ситуацији и морамо да поправимо много тога лошег у нашој игри. Сигуран сам да се ради само о пролазној кризи и да ћемо у најлепшој утакмици домаћег фудбала пружити добру игру, остварити добар резултат и освојити три бода", рекао је Лазовић.

Звезда се после 12 кола у првенству Србије налази на другом месту, са осам бодова мање од водећег Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије