Читај ми!

Смењен због пораза од Србије

Тренер фудбалске репрезентације Чилеа Клаудио Борги отпуштен je јер је пораз од репрезентације Србије био пети узастопни пораз Чилеанаца.

Борги је смењен свега неколико минута после утакмице одигране у Сен Галену, у Швајцарској.  Борги, који је из Аргентине, преузео је репрезентацију Чилеа фабруара 2011. године.

Голове за репрезентацију Србије постигли су Лазар Марковић у 22. минуту, Филип Ђорђевић у 48. и Филип Ђурђић у 60, док је једини стрелац за Чиле био је Анхело Енрикес у 88.

Тим Чилеа је од 78. минута играо са играчем мање пошто је Видал добио директан црвени картон.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије