Проклет био Жозе!

Када ми је рекао да иде у Реал, проклињао сам га што ме оставља код Бенитеза, открио је Марко Матераци делић разговора са Жозеом Мурињом. Са Рафом као у паклу. Међу најбољим играчима са којима, и против којих је играо, нашли се Станковић и Зидан.

Марко Матераци открио новинарима да је проклињао Жозеа Муриња када му је Португалац рекао да иде у Мадрид.

"Открио ми је када смо били у Мадриду (финале Лиге шампиона) да иде из Интера. Рекао сам му: 'Проклет био што ме остављаш са Бенитезом'. За мене је он број један. Његова тајна је у односу са играчима, да се свако осети делом пројекта", каже Матераци.

После Муриња, на кормило Интера дошао је Рафа Бенитез, познат као феноменалан тактичар, али прилично дистанциран од играча.

"Нисмо се слагали. Натерао ме је да скинем све слике са Мурињом и са Липијем из свлачионице. Мислио је да зна све, али се заправо плашио сопствене сенке", каже Матераци.

Када је реч о играчима са којима је играо, и против којих је делио борилиште, контроверзни фудбалер је открио које сматра најбољима. Занимљиво, на том списку се нашао и Зидан, који је добио црвени картон у финалу Светског првенства 2006. године, када га је Матераци испровоцирао.

Тим Марка Матерација, у којем је и он, чине: Жулио Сезар, Маикон, Фабио Канаваро, Кристијан Киву, Ђенаро Гатузо, Дејан Станковић, Данијеле Де Роси, Зинедин Зидан, Антонио Касано, Самјуел Ето.

Најзанимљивији је одговор зашто се Зидан нашао у његовом тиму.

"Зашто? Зизу има посебно место у мом срцу. Због њега сам освојио Светско првенство", рекао је Матераци.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије