Читај ми!

Меси (опет) најбољи

Четврту годину заредом Меси је изабран за најбољег играча Примере, испред Роналда и Бенземе. За најбољег офанзивног везног изабран је Инијеста, Ћави Алонсо је најбољи дефанзивни играч средине терена док је Серхио Рамоса најбољи дефанзивац.

Фудбалер Барселоне Аргентинац Лионел Меси проглашен је данас четврту годину заредом, за најбољег играча и нападача шпанске лиге у сезони 2011/12. у избору Професионалне шпанске лиге (ЛФП).

Меси, који је прошле сезоне постигао 50 голова, победио је испред фудбалера Реал Мадрда Кристијана Роналда, који је био стрелац 46 голова.

Трећи је био још један играч мадридског клуба Француз Карим Бензема (21).

За најбољег тренера прошле сезоне проглашен је бивши шеф стручног штаба Барселоне Пеп Гвардиола.

Андрес Инијеста (Барселона) изабран је за најбољег офанзивног везног играча, испред Сантија Касорле (Малага) и Месута Озила (Реал Мадрид), док је Ћави Алонсо из Реал Мадрида примио награду као најбољи дефанзивни играч средине терена.

Серхио Рамос (Реал Мадрид) је примио награду за најбољег дефанзивца, а Икер Касиљас (Реал Мадрид) за најбољег голмана.

Карлес Пујол (Барселона) је награђен за фер плеј, а откровење сезоне је Иско из Малаге.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара