"Непријатељски" меч са Холандијом

Некадашњи голгетер "панцера" Оливер Бироф, каже да је ривалство између Холандије и Немачке толико јако, да ће у среду меч ових ривала бити све само не пријатељски.

Тим менаџер фудбалске репрезентације Немачке Оливер Бироф верује да предстојћи меч против селекције Холандије у среду у Амстердаму неће бити типичан пријатељски.

Бироф је подсетио да су два државна тима традиционално велики ривали, а да ће домаћини све учинити да се реванширају за пораз на летошњем првенству Европе у Пољској и Украјини (2:1), где су Холанђани елиминисани већ у групној фази такмичења.

"Радујем се утакмици. Међутим, она неће имати карактер типичног пријатељског одмеравања снага, јер је ривалство сувише јако. Холанђани ће вероватно желети освету за пораз на европском првенству", рекао је Бироф за сајт националне фудбалске федерације.

Бивши репрезентативни нападач похвалио је холандску селекцију, истакавши да је веома квалитетна и да ће утакмица представљати прави тест за "панцере".

"Холандија је важан и снажан противник и то ће бити престижан дуел. Желимо да се чешће суочавамо са ривалима попут њих. Ми ћемо, међутим, настојати да на прави начин завршимо сезону и јуришамо на победу", рекао је Бироф.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара